top of page
image0.jpeg

LEDIGE STILLINGER

Teater Fluks søger en kreativ og praktisk praktikant til arbejdet med produktionen og scenografien på vores kommende forestilling DIX. 

Er du typen med en kreativ åre, hænderne skruet godt på og holder du lige godt på en skruemaskine, en malerpensel og en synål, har vi en spændende praktikantstilling til dig.
 

Om arbejdet 

Til arbejdet med vores kommende forestilling DIX søger vi en praktikant, der kan bistå produktionen med runner-opgaver og hands-on opgaver - særligt med henblik på praktisk at hjælpe med at opbygge scenografien med udgangspunkt i det overordnet design, som scenografen lægger rammen for. Du vil primært arbejde med forestillingens produktionsleder og scenograf. 

 

Arbejdsopgaverne vil derudover også bestå af research af rekvisitter, materialer og forskellige løbende praktiske opgaver, som opstår i en kreativ proces. 

 

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du kunne studere eller være uddannet indenfor design, formgivning, historie, dramaturgi eller have praktiske erfaringer fra en helt anden sammenhæng.Det er et plus, hvis du også har kørekort. 

 

Stillingen er målrettet dig, der i forbindelse med dit studie søger en praktikplads eller som søger erfaring til opbygning af dit CV, portfolio og udbygning af netværk i den århusianske kulturbranche. Stillingen er ulønnet.

 

Om forestillingen 

DIX er en tragisk kaberet, en psykologisk thriller og en bizar fest spundet ind i et stærkt sensorisk univers. Her skaber vi et immersivt tværkunstnerisk performanceformat i et teatralsk univers, der tager udgangspunkt i den tyske billedkunstner OTTO DIX’ billedunivers fra 1920’ernes kollektive traumer, vilde fester, farverige og grænsesøgende personligheder samt hans førstehåndskildringer af 1. verdenskrigs grusomheder. 

DIX kommer til at bestå af både musik, performance og video-installation. 

 

Forestillingen produceres og sættes op i kælderen under det gamle amtssygehus i Århus C. 

 

Om Teater Fluks

TEATER FLUKS er et selvproducerende performanceteater, forankret på Sydhavnen i Aarhus. Gennem poetiske, kunstneriske oplevelser, nye erkendelser og positive forstyrrelser sigter Teater Fluks mod at skabe positive forandringer – i den enkelte og dermed potentielt i hele samfundet. Vi faciliterer poetiske rum og oplevelser, som kræver et aktivt oplevende publikum. Vores arbejde er researchbaseret og involverer ofte tværsektorielle samarbejder i en global kontekst.

 

Vi arbejder i en flad struktur, og du vil som praktikant indgå i teamet på lige fod med resten af holdet. Forestillingen produceres i samarbejdet med Teater Carbon og instruktør Isabelle Reynaud.

 

Praktisk

Produktionen starter midt november 2022 og løber indtil midt januar 2023. Som udgangspunkt søger vi en praktikant, der kan være med i hele forløbet fra midt november til midt januar. Men der er også mulighed for at tilrettelægge forløbet i fx blot december måned eller i hele perioden på deltid alt efter krav fra din uddannelse og situation. Spørgsmål kan rettet til Line Witt på mail eller telefon 25 38 30 74 på hverdage mellem kl 9 - 15.

 

Send en kort ansøgning med CV og beskriv eventuel praktisk erfaring fra andre kreative processer til produktionsleder Line Witt på kontakt@teaterfluks.dk.

 

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt - vi indkalder til samtale løbende og fjerner opslaget, når den rette kandidat er fundet.

Opdateret 23. oktober 2022

bottom of page