top of page
image0.jpeg

LEDIGE STILLINGER

Vi søger en kommunikationspraktikant, der i foråret 2024, kan hjælpe os med kommunikation og SoMe. 

Teater Fluks går nye veje både kunstnerisk - som teater og som organisation. Vi har gang i mange spændende projekter, som vi gerne vil fortælle om til vores publikum, netværk og mulige samarbejdspartnere. Vi vil gerne nå ud på nye kreative måder og forsøge at bruge vores kanaler som en kreativ og kunstnerisk kanal. Derfor søger vi en kommunikationspraktikant til forårssemestret 2024 som i samarbejde med b.la. vores administrative leder skal udvikle og udarbejde vores kommunikationsindsatser, herunder indhold til vores sociale medier, nyhedsbreve, pressemeddelelser, bistå med event-facilitering med mere. Opgaverne kan i høj grad blive tilpasset dine interesser.

Om arbejdet 

Du vil blandt andet blive involveret i kommunikationsopgaver omkring vores teaterproduktioner, lydinstallationer og projekter. 

 

Vores base er på vores PerformanceAtelier Fluks i det kreative miljø på Sydhavnen i Aarhus - kun 10 minutters gang fra banegården. Og så tilbyder vi:

 

  • Spændende og attraktive opgaver med mulighed for indflydelse.

  • Fleksible arbejdstider med plads til studie og fritidsjob.

  • En varierende hverdag i et spændende miljø, hvor du kommer med ud og ikke kun skal være på kontoret.

  • Et godt og sundt arbejdsmiljø, hvor vi trives og har det sjovt sammen.

 

Om dig:

  • Du er kreativ, har gå-på-mod og er villig til at lære nyt.

  • Du er allerede (eller vil gerne blive) god til at skabe indhold til SoMe.

  • Du har det godt med samarbejde og sparring, men du kan samtidigt være selvkørende og proaktiv.

  • Du studerer eksempelvis medievidenskab, markedskommunikation, digital konceptudvikling, kulturformidling, oplevelsesøkonomi, informationsvidenskab, journalistik eller lignende.

  • Du er med på at bidrage med en positiv og konstruktiv stemning – vi er en lille arbejdsplads, og vi har kun det sjov, vi selv laver :-)


Send din ansøgning med CV eller referencer til administrativ leder Michelle Bach på michelle@teaterfluks.dk. Samtaler afholdes løbende og vi besætter stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

For spørgsmål angående stillingen kontakt Michelle Bach på michelle@teaterfluks.dk eller 20218313 (Michelle afholder ferie i juli)

 

Som udgangspunkt er der tale om en ulønnet praktikstilling mellem 30 - 37 timer ugentligt alt efter studiekrav af et semesters varighed. Vi går op i, at praktikanter kan tilrettelægge deres forløb hos os, så det er meningsgivende for begge parter, og vi har fokus på læring og udvikling i stillingen. Opstart efter aftale, men som udgangspunkt i løbet af februar 2024 og med afslutning juni 2024.

Om Teater Fluks

TEATER FLUKS er et selvproducerende performanceteater, forankret på Sydhavnen i Aarhus. Gennem poetiske, kunstneriske oplevelser, nye erkendelser og positive forstyrrelser sigter Teater Fluks mod at skabe positive forandringer – i den enkelte og dermed potentielt i hele samfundet. Vi faciliterer poetiske rum og oplevelser, som kræver et aktivt oplevende publikum. Vores arbejde er researchbaseret og involverer ofte tværsektorielle samarbejder i en global kontekst.

 

Vi arbejder i en flad struktur, og du vil som praktikant indgå i teamet på lige fod med resten af holdet.

 

Opdateret 30. juni 2023

bottom of page