BetonKadaver_Gorm-Branderup026-1 kopier.

BETONKADAVER

Genopsætning i Thyborøn september 2021

Vi vender tilbage til Thyborøn i september 2021 med en genopsætning. BETONKADAVER er en teateroplevelse ud over det sædvanlige! En vandringsforestilling i, på og ved de efterladte betonbunkere, der udgør Thyborønfæstningen.

Udstyret med trådløse høretelefoner, guides publikum op gennem klitterne, ud på stranden, rundt mellem og ind i de forvitrede betonmonumenter. Her bliver der mulighed for – alene og i fællesskab – at forholde sig til sig selv som det lille menneske overfor den store verden. Den store natur. De store spørgsmål. 

BETONKADAVER er en vandringsforestilling, der taler til alle sanser; lokale stemmer og fortællinger væver sig ind og ud af elektronisk musik skabt af Merlyn Silva, Mads Myginds bunker-lyrik blandes med vestenvinden i håret alt imens performere skaber billeder og fortælling om livet, som det er netop her.

BETONKADAVER skaber muligheden for at genopdage bunkerne på vestkysten og oplever teatrets muligheder i det fascinerende landskab omkring Thyborøn. 
Forestillingen er en vandring i det vestjyske bunkerlandskab. Her ligger de vestjyske bunkere som ufrivillige (krigs)monumenter og minder os om en ikke så fjern fortid – og en måske ikke så fjern fremtid
.

Genopsætning til september 2021

Vi glæder os til at vende tilbage til Thyborøn med en genopsætning af BETONKADAVER. Forestillingen spiller fra den 9. - 19. september. Billetter sættes til salg her på siden medio August. 

Takket være Færch Fonden tilbydes forestillingen gratis for skoleklasser og ungdomsgrupper. Det er muligt at modtage undervisningsmateriale til brug i dansk-undervisningen efterfølgende. 
Kontakt os allerede nu på mail kontakt@teaterfluks.dk - så tilrettelægger vi gerne forestillingstidspunkt, så det passer med jer. 

Performere

Rasmus M. L. Skov, Sara Fink Søndergaard & Alaya Riefensthal 

Lyd

Merlyn Silva & Niels Gade 

Lyrik

Mads Mygind

Teknik

DimsOs

Produktion

Line Lybek Witt & Bjørn Dam

Arrangør

Teater Fluks & Skjulte Steder

Foto
Gorm Branderup

Varighed

90 minutter

Publikum

Fra 12 år og op

Urpremiere

2019

Betonkadaver støtte.png

English: 

A site-specific, participatory sound walk performed in and by the bunkers/fortress Thyborønfæstningen (in north-western Jutland). Collaging music, sound, local interviews as well as performative imagery the performance reflects on the notion of being a small human in a huge world. 
Curated for and presented at the European Region of Culture-festival Rediscover. Returning September 2021.