BetonKadaver_Gorm-Branderup026-1 kopier.

BETONKADAVER

Genopsætning i Thyborøn september 2021

BETONKADAVER er en teateroplevelse ud over det sædvanlige! En vandringsforestilling i, på og ved de efterladte betonbunkere, der udgør Thyborønfæstningen. Vi vender tilbage med en genopsætning i september 2021

Udstyret med trådløse høretelefoner, guides publikum op gennem klitterne, ud på stranden, rundt mellem og ind i de forvitrede betonmonumenter. Her bliver der mulighed for – alene og i fællesskab – at forholde sig til sig selv som det lille menneske overfor den store verden. Den store natur. De store spørgsmål. 

BETONKADAVER er en vandringsforestilling, der taler til alle sanser; lokale stemmer og fortællinger væver sig ind og ud af elektronisk musik skabt af Merlyn Silva, Mads Myginds bunker-lyrik blandes med vestenvinden i håret alt imens performere skaber billeder og fortælling om livet, som det er netop her.

BETONKADAVER skaber muligheden for at genopdage bunkerne på vestkysten og oplever teatrets muligheder i det fascinerende landskab omkring Thyborøn. 
Forestillingen er en vandring i det vestjyske bunkerlandskab. Her ligger de vestjyske bunkere som ufrivillige (krigs)monumenter og minder os om en ikke så fjern fortid – og en måske ikke så fjern fremtid
.

English: 

A site-specific, participatory sound walk performed in and by the bunkers/fortress Thyborønfæstningen (in north-western Jutland). Collaging music, sound, local interviews as well as performative imagery the performance reflects on the notion of being a small human in a huge world. 
Curated for and presented at the European Region of Culture-festival Rediscover. Returning September 2021.

Performere

Rasmus M. L. Skov, Sara Fink Søndergaard & Alaya Riefensthal 

Lyd

Merlyn Silva & Niels Gade 

Lyrik

Mads Mygind

Teknik

DimsOs

Produktion

Line Lybek Witt & Bjørn Dam

Arrangør

Teater Fluks & Skjulte Steder

Foto
Gorm Branderup

Varighed

90 minutter

Publikum

Fra 12 år og op

Urpremiere

2019

Teater Fluks / Jægergårdsgade 160 / Århus C / info@teaterfluks.dk
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram