top of page
CRISIS.jpg

CRISIS LOVES COMPANY

Der var tale om teater med et twist, da CRISIS LOVES COMPANY åbnede en smugkro i Café Englens kælder i Aarhus. Her kunne man komme ind fra gaden og bestille en personlig og usædvanlig oplevelse - køb en øl og en performance, eller måske en kop kaffe og en dans?

Alt efter, hvad du vælger fra menuen, kan du nyde den valgte oplevelse i gårdhaven eller den fascinerende kælder. Nogle oplevelser er for op til fem gæster, mens andre er helt individuelle en-til-en møder.

 

CRISIS LOVES COMPANY kombinerer intime optrædener med den dunkle stemning fra en hemmelig bar. Der sættes fokus på krise som et allestedsnærværende tema. Kriser der kravler ind under huden, og kriser der preller af på indersiden af tv-skærmen.

Gæsterne kom tættere på hinanden og de optrædende via intense møder, sådan at ingen behøvede at fornægte krisen helt alene. Hver oplevelse varede 15-25 minutter og du kunne vælge mellem en eller flere.

Koncept og planlægning

Sara Fink Søndergård &

Rasmus M. L. Skov

Iscenesættelse

Rasmus M. L. Skov

Performere

Rasmus M. L. Skov
Ludmilla Faber Striim
Helga Rosenfeldt-olsen
Marc Facchini
Maja Ejrnæs

Aldersgruppe

Fra 15 år og op

Urpremiere

2017

Crisis Loves Company var kurateret til Aarhus 2017 – European Capital of Culture som en del af festivalen Little Rebellions

bottom of page