top of page
Flygtning Transportable programbillede.j

FLYGTNING TRANSPORTABLE

Forestillingen er en teaterkollage som spiller bag i en stor varevogn, og publikum sidder med i vognens mørke kasse. De deler rum med performerne, med de fysiske situationer, og med titusinder af flygtninge, der i tidens løb er blevet transporteret på denne barske måde

FLYGTNING TRANSPORTABLE er en helt særlig teateroplevelse til unge fra 14 år og opefter. En fysisk, performativ og gennemreflekteret forestilling.

 

I forsøget på at sætte sig ind i det at være på flugt, er de to performere gået på jagt i nyheder, statistikker, interviews og deres egne erfaringer. Det resulterer i en ærlig og personlig erkendelse af, at man muligvis aldrig helt kommer til at forstå flygtningenes situation, men at vi kan genkende nogle af følelserne.


Forestillingen er en teaterkollage som spiller bag i en stor varevogn, og publikum sidder med i vognens mørke kasse. De deler rum med performerne, med de fysiske situationer, og med titusinder af flygtninge, der i tidens løb er blevet transporteret på denne barske måde. Vær forberedt på en fysisk og sansemættet oplevelse på meget lidt plads.

Idé og iscenesættelse

Sara Fink Søndergaard & Rasmus Malling Skov

Medvirkende

Sara Fink Søndergaard & Rasmus Malling Skov

Varighed

45 min.

Målgruppe

14+

Urpremiere

2012

bottom of page