top of page
9 - Teater Fluks - Frekvens [156.8] - Fo

FREKVENS [156.8]

Frekvens [156.8] er en intim undersøgelse af længsel, som finder sted i og på Navitasbygningen på Aarhus havn. Forestillingen kombinerer udsigter med indsigter, intime møder med maritime kommunikationsformer og konfronterer os med udlængsler og hjemve på kanten af byen, havnen og havet.

Udstyret med FM-radioer og høretelefoner rejser man op gennem Navitas-bygningen – fra den fascinerende foyer i havniveau, til de vindomsuste tagterrasser. På vejen møder man den romantiske idé om havnen som knudepunkt, som mødested mellem byen og resten af verden. Gennem liveradio, fortælling og sensorisk teater møder man historier om udlængsel og hjemve. Man møder performere med forskellige personlige perspektiver på længsel. Og ikke mindst: Man møder sig selv og hinanden.

FREKVENS [156.8] er en forestilling, der kombinerer udsigter med indsigter, intime møder med maritime kommunikationsformer, og konfronterer os med udlængsler og hjemve på kanten af byen, havnen og havet. En produktion der formår at samle styrke og sårbarhed, performernes personlige præg med fortællingens frisættende potentialer og installationsarbejdets håndgribelige påvirkninger i et unikt formsprog.

Koncept, Idé & Iscenesættelse

Teater Fluks

Medskabende Performere

Rasmus M. L. Skov
Tone Haldrup Lorenzen
Sara F. Søndergård

Teknik

DimsOs

Sted

Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C 

Alder

Fra 12 år og op

Urpremiere

2017

Forestillingen var kurateret af foreningen Skjulte Steder til Aarhus 2017 - Europæisk Kulturhovedstad

bottom of page