top of page
Sara Teater Fluks

Medvirkende

Musik Aarhus Symfoniorkester

Vokal Nadja Marie Schmedes Enevoldsen

Formidler Mark Stewart
Oplevelsesdesign og vandring Teater Fluks

Værker af bl.a. Britten, Vivaldi og Pärt. 

Koncerterne fandt sted i august 2022 i Marselisborgskovene syd for Århus.

Symfoni I Det Fri er støttet af Salling Fondene, Aage og Johanne Louis-Hansen Fond, Music City Aarhus 2022 og Aarhus Kommunes Udviklingspulje

Symfoni
i det Fri

Tonerne snoede sig lystigt mellem bøgestammerne, da Teater Fluks og Aarhus Symfoniorkester tog publikum med på en levende symfonisk skovvandring, der gav farve i kinderne og sød musik i ørerne.

Sammen med 66 musikere fra Aarhus Symfoniorkerster og multiinstrumentalisten Mark Stewart førte Teater Fluks publikum ud på en rejse: en guidet musikalsk vandring gennem Marselisborgskovenes smukke omgivelser.

 

Undervejs på lydvandringen var der både indlagt forskellige symfoniske pusterum komponeret til, om og i sammenspil med naturen og dens lyde, poetiske tekster om at lytte til sig selv og naturen og sessioner med Mark Stewart, hvor publikum blev inviteret til at deltage aktivt i sammenspil med hinanden og musikerne. 

 

Musik og natur i sammenspil vores mentale velvære

Med det udendørs iscenesatte koncertformat udforskede vi sammen med Aarhus Symfoniorkester den fornemmelse af indre ro, harmoni og fysisk velbefindende, som en tur i skoven giver – og måderne, hvorpå musikken kan forstærke, modulere og udvide de velgørende følelser.

Symfoni I Det Fri er en del af koncertserien VelLyd, som har særligt fokus på velvære og vores mentale helbred. Ved at flytte musikken, musikerne og hele koncertoplevelsen ud af salen åbner -formatet for nye rum til følelserne, til tankerne og til mindfull indlevelse.

bottom of page