top of page

Teater Fluks er et uafhængigt performanceteater, der producerer ny original scenekunst i form af intime og fysiske teaterkoncepter og performanceinstallationer. Teater Fluks er et teater, som udfordrer selvfølgeligheder, åbner øjne og vækker tanker.

Teater Fluks startede i 2011 med Flygtning Transportable, der i 2013 blev kåret til én af årets 12 bedste ungdomsteater-oplevelser i dagbladet Information

Begge_PaaGulvet.jpg
20150224_5451.jpg

Teater Fluks er et undersøgende teater, der tager temperaturen på det aktuelle og betydningsfulde i vores samfund sammen med vores publikum. Vi tager fat i emner, der vækker vores nysgerrighed ud over det sædvanlige. Emner der kræver et empatisk engagement fra os og fra vores publikum.

Vores arbejde er baseret på devising, grundig research, personlige fortællinger og refleksioner, samt en stærk vilje til at lade det kunstneriske grundmateriale forme de æstetiske og dramaturgiske valg. Ofte i forskellige cross-over-formater på tværs af konventionelle greb. Teater Fluks drives som udviklings- og produktionsenhed, der skaber større opsætninger, turnéforestillinger og specifikke målrettede produktionsopgaver.

Teater Fluks er forankret i Århus og udgøres af de to scenekunstnere Rasmus Malling Lykke Skov og Sara Fink Søndergaard.

P2350229.jpg
bottom of page