top of page
IMG_7484 kopi.jpg

REVOLUTION

Et gør-det-selv oprør

Bevæbnet med en projektor, et par højtalere og en aktivistvogn, er performeren Rasmus klar til at sparke en vaskeægte revolution i gang!

REVOLUTION – et gør-det-selv oprør tager sit udgangspunkt i fascinationen af og forundringen over revolutionen som samfundsforandrende fænomen. Forestillingen bevæger sig hæsblæsende hurtigt rundt i krydsfeltet mellem workshop, performance lecture og teater. Den introducerer os til revolutionens vigtigste grundregler og inddrager os i dyrt købte erfaringer og overvejelser fra historiske revolutioner. Alt sammen for at gøre os i stand til at se overmagten i øjnene, danne fællesskaber og handle. Gøre oprør. Revolutionere.

Fra en tid, hvor manglen på brød fik folket til at gå på gaden, bevæger vi os over kampen for verdensrevolutionen, videre til striden med tyranner og undertrykkere og ender med et brag af en revolte! – og en refleksion!

REVOLUTION – et gør-det-selv oprør er en tankevækkende forestilling, der inddrager publikum, og sammenfletter researchbaserede sekvenser, fysiske billeder, video, musik og personlige overvejelser i en tour-de-force gennem fænomenet revolution.

One solution – Revolution!

Idé og iscenesættelse

Rasmus Malling Skov og Sara Fink Søndergaard

Medvirkende

Rasmus Malling Skov

Varighed

75 min.

Målgruppe

13+

Urpremiere

2016

English

A participatory tour-de-force through the phenomenon that is revolution. Weaving historical facts, physical imagery, video and personal reflections into a fast-moving performance.

bottom of page