top of page

Acerca de

SCENEKUNTNER I MIDTEN-3.png

SCENEKUNSTNERE I MIDTEN er et kortlægningsprojekt, der har til formål at kortlægge alle selvproducerende scenekunstnere, der enten bor og/eller har deres scenekunstneriske praksis i Region Midt. Kortlægningen er både en undersøgelse af hvilke professioner indenfor den selvproducerende scenekunst - i bredeste forstand - der findes i Region Midt, men undersøger også hvilke kunstneriske samarbejder, der findes i Regionen. Projektet munder ud i en offentlig database, der skal synliggøre selvproducerende scenekunstnere og gøre det lettere at opdage nye samarbejdspartnere - både for scenekunstaktører men også for andre mulige samarbejdspartnere i privat og offentligt regi. 

Vi indsamler i første omgang data gennem sprøgeskema, der sendes ud i starten af 2024. Resultaterne formidles skriftligt og produceres en mindre række podcast med interviews af forskellige selvproducerende scenekunstnere i Region Midt, og deres perspektiver på emnet. 

Hvem er målgruppe for kortlægningen? 

For at være i målgruppen for kortlægningen skal du opfylde mindst to af følgende krav: 

  • Du skal være professionel selvproducerende scenekunstner - med det forstås at du udvikler og skaber dine egne scenekunstneriske projekter, som du får udbetalt løn for (A- eller B-inkomst) og/eller udbetaler løn til andre i regi af dit scenekunstneriske virke. 

  • Din private bopælsadresse er i Region Midt.

  • Dit scenekunstneriske arbejde finder helt eller delvist sted i Region Midt.

Projektet er støttet af Region Midt og udføres i samarbejde med Inge Agnete Tarpgaard og Performing Arts Platform.

Har du ikke modtaget et spørgskema endnu?

Tryk på linket her og kom igang! Send os gerne mail til på kontakt@teaterfluks.dk, så sender vi det til dig, så snart det er klart til at sende ud. 

bottom of page