top of page

GYSELIGE
ONELINERS

Var en uhyggelig lydinstallation for børn og voksne i musikhusparken i efteråret 2021. Her kunne publikum gå på jagt efter QR-koder og lytte til fortællinger, der kunne få hårene til at rejse sig.

5 Gyselige oneliners bestod af 5 originale skræmmende fortællinger, der alle tog sit udspring i området omkring Musikhusparken.

Her kunne man for eksempel lytte til den dystopiske fortælling om et Århus opslugt af støv og ondskabsfulde væsener, eller man kunne gemme sig under gangbroen ind til Aros, og lytte til en rystende pigestemme fortælle, hvorfor hun gemmer sig netop der.  

StiUd - et samarbejde med Teaterhuset Filuren

Sammen med Teaterhuset Filuren skabte Teater Fluks tre lydinstallationer i Musikhusparken i Århus i efteråret 2021 - foråret 2022. 

Hver lydinstallation gav børn og voksne mulighed for en anderledes teateroplevelse på deres egne præmisser. 

 

Hver lydinstallation fungerede i sin egen ret, men var tematisk inspirerede af Filurens blackbox forestillinger i perioden. Temaerne var gys, hemmeligheder og tid.

IMG_20210928_114109.jpg
stiud-kort.png

Kortet aviser hvor QR-koderne kunne findes i musikhusparken i efteråret 2021

filuren.jpg

"Som optakt til Halloween virker de fem lydfortællinger helt rigtige. Og det er en fin idé, at de kan lyttes nårsomhelst, det passer dig. Det eneste, man har brug for, er en mobiltelefon, der kan scanne QR-koderne og afspille historierne. Resten af oplevelsen afhænger af den enkeltes fantasi og indlevelsesevne."
****- Trine Wøldiche, iscene.dk

Kunstnerisk idé og koncept: Ditte Felding, Teaterhuset Filuren. Kunstnerisk indhold og udvikling: Teater Fluks: Sara Fink Søndergaard og Rasmus Malling Lykke Skov. Tekster: Mads Kamp. Indspilning og lydunivers: Niels Gade. Speaks: Bolette Engstrøm Bjerre, Daniel Bevensee, Rasmus Malling Lykke Skov, Emilie Johansson, Rosa Longhi, Asger Okkels og Helene Høi-Hansen. Produktion: Teaterhuset Filuren, Teater Fluks, DimsOS & Musikhuset Aarhus. Grafik: Randi Schmidt.

IMG_20210928_112702.jpg
bottom of page