top of page

NuTid:20:21:22

Fem store tyvekantede stålkonstruktioner udgør NuTid:20:21:22 – en lydinstallation i fem kanaler midt i Musikhusparken i Århus.

NuTid:20:21:22 er en lydlig tidskapsel, der ikke er gravet ned til fremtiden, men som derimod er til os her og nu. Lydene kan høres sammen og hver for sig. Lyt med og find ud af hvordan din tid lyder lige nu, ... og nu - og hvad med nu? 

 

Kom forbi.

Sæt dig.

Lyt. 

 

Installationen er skabt med bidrag fra kunstnere og østjyder i alderen 7-25 år. Installationen er en hyldest, en påmindelse og en varm hilsen til tiden og de mere-end-menneskelige omgivelser som den er placeret i.

StiUd - et samarbejde med Teaterhuset Filuren

Sammen med Teaterhuset Filuren skabte Teater Fluks tre lydinstallationer i Musikhusparken i Århus i efteråret 2021 - foråret 2022. 

Hver lydinstallation gav børn og voksne mulighed for en anderledes teateroplevelse på deres egne præmisser. 

 

Hver lydinstallation fungerede i sin egen ret, men var tematisk inspirerede af Filurens blackbox forestillinger i perioden. Temaerne var gys, hemmeligheder og tid.

20-kant om natten2.jpg

This is your Project description. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start.

This is your Project description. Provide a brief summary to help visitors understand the context and background of your work. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start.

NuTid202122_patinering.jpg
filuren.jpg

Kunstnerisk idé og koncept: Ditte Felding, Teaterhuset Filuren. Kunstnerisk udvikling og iscenesættelse: Teater Fluks. Produktion: DimsOs, Teater Fluks og Teaterhuset Filuren. EVERYDAY NOW: Komponeret af Merlyn Silva. Baseret på reallyde indsamlet af Johanne Buus Andersen og Isabelle Reynaud samt 1.A og 1.B på Møllevangsskolen. NU OG DA OG …: Teater Fluks og Niels Gade. Baseret på ungdomstekster indsamlet af Teater Apropos. STANDBY: Skrevet og indspillet af Frida Hjeresen. VIRUS: Lydværk skabt af Daniela Maciel og Christine Hvidt. DU ER HER NU: Teater Fluks og Niels Gade.

bottom of page