top of page
DJI_0362.jpg

BETONKADAVER

lydikon_edited.png

En stemningsfuld lydoplevelse på stranden i Thyborøn

På stranden syd for Thyborøn kan du finde en række QR-koder der sidder på bunkerne mellem høfde 53 og 54. Bag hver kode gemmer sig et lille lokalt lydbillede om livet som det er netop her. Her er lokale stemmer, der fortæller om livet i Thyborøn, du kan opleve Mads Myginds bunkerlyrik og du bliver inviteret til at være et lille menneske overfor den store verden. Den store natur. De store spørgsmål.

 

Tag mobiltelefon og høretelefoner med og gå på opdagelse på stranden og led efter QR-koderne. Nogle er placeret så man nemt får øje på dem, og andre skal man gå på opdagelse for at finde. Hver kode rummer et unikt lydbillede og bliver tilgængelig når det scannes med telefonens kamera. Herefter kan lydbilledet afspilles fra telefonen. Det anbefales at bruge høretelefoner, for at få den bedste oplevelse.

Vandringsforestillingens videre liv

Lydbillederne stammer oprindeligt fra den stedsspecifikke vandringsforestilling BETONKADAVER, der blev skabt til stranden ved Thyborøn i 2019. 

Forestillingen var båret af en stærk lydside, der udfoldede sig i en montageagtig form imens publikum blev ledt rundt på stranden af performere, der skabte billeder og stemninger til lydsiden. Mange af disse såkaldte lydbilleder fungerer i sin egen ret, og er ikke afhængige af at blive hørt i nogen særlig rækkefølge. 

Efter forestillingen stod vi med et vedkommende, stemningsfuldt og aktuelt lydmateriale Derfor er vi glade for at vi har fået muligheden for at give disse lydbilleder et videre liv, og dermed gøre dem tilgængelige i endnu højere grad. 

qr kode  PNG.png

Koncept og iscenesættelse

Sara F. Søndergaard & Rasmus M. L. Skov

Bunkerlyrik

Mads Mygind

Lyd og musik

Niels Gade & Merlyn Silva

Speak

Helena Høj-Hansen

Samarbejde

Skjulte Steder

Produktion

Line Lybek Witt

Installation og teknik

DimsOs

Foto

Alexander Nicolai Gregers Poulsen 

Projektet er blevet til i samarbejde med Foreningen Skjulte Steder og Sneglehuset takket være midler fra Region Midtjylland og Lemvig Kommune og tilladelse fra Kystdirektoratet. Lydbillederne er tilgængelige frem til og med 2025.

sneglehus logo_edited_edited.png
region midtjylland logo_edited.png
Skjultesteder logo.png
Lemvig kommune logo.png
bottom of page